Project Description

Διαθέσιμα Χρώματα:

Μια μοτοσυκλέτα για όλες τις χρήσεις

Η NC 750X είναι μία μοτοσυκλέτα που σε κερδίζει με την αξιοπιστία και τα συστήματα ασφαλείας της.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, η αντοχή, η άνεση, η πρακτικότητα και η ευελιξία την καθιστούν ιδανική για τις καθημερινές διαδρομές σου και απολαυστική για τις εξορμήσεις του σαββατοκύριακου. Οι καινοτομίες και οι αποθηκευτικοί χώροι της χαρίζουν πόντους, όπως και ο αποδοτικός, ροπάτος δικύλινδρος κινητήρας της. Το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT της Honda, με αυτόματα ή μηχανικά προγράμματα αλλαγών (Automatic / Manual modes), είναι μία δημοφιλής επιλογή. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσεις την NC 750X. Και εμείς την εξελίξαμε ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη.

Η έξυπνη επιλογή

Οδήγησε έξυπνα, όποιος κι αν είναι ο προορισμός σου.

Οι πιο αιχμηρές, συμπαγείς διαστάσεις τονίζουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της νέας NC 750X. Τώρα έγινε ακόμα πιο άνετη, χάρη στη χαμηλότερη σέλα και στη νέα σχεδίαση της ζελατίνας προστασίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά της είναι ο πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος, στη θέση που θα βρισκόταν το ρεζερβουάρ καυσίμου, το οποίο είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν την NC 750X από μία συμβατική μοτοσυκλέτα. Η αυξημένη ισχύς του κινητήρα σε συνδυασμό με τη μείωση βάρους κατά 6 κιλά προσφέρουν ταχύτερη επιτάχυνση, ενώ με τέσσερα riding modes μπορείς να προσαρμόζεις τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας στις εκάστοτε συνθήκες.

Honda Selectable Torque Control (HSTC), Dual Clutch Transmission (DCT), Emergency Stop Signal (ESS)

Για πλήρη έλεγχο, τα επίπεδα παρέμβασης του Honda Selectable Torque Control (HSTC) έχουν επεκταθεί, με βελτιωμένη διαχείριση πρόσφυσης, ενώ για τη μετάδοση μπορείτε να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα μηχανικό, εξατάχυτο κιβώτιο (τώρα με μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης/υποβοήθησης) και σε ένα μοναδικό, εξατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (Dual Clutch Transmission). Για μεγαλύτερη ασφάλεια, το σύστημα Emergency Stop Signal (ESS) ενεργοποιεί τα πίσω φώτα αλάρμ ως προειδοποίηση σε ένα απότομο φρενάρισμα.

Πιο αιχμηρό στυλ και φώτα LED

Το αιχμηρό εμπρός φέρινγκ προστατεύει τον αναβάτη από τον αέρα, σε συνδυασμό με τη νέας σχεδίασης ζελατίνα. Ένας νέος προβολέας LED, διαθέτει μοναδικά φώτα πορείας και συνδυάζεται με νέο πίσω φως και φλας LED.

Διαισθητικός έλεγχος, χαμηλότερη σέλα, περισσότερος αποθηκευτικός χώρος

Μία οθόνη LCD προσφέρει πρόσβαση στον αναβάτη στα διάφορα riding modes, τα οποία επιλέγονται από το αριστερό γκριπ. Το ύψος της σέλας – στα 800 χλστ. – είναι χαμηλότερο κατά 30 χλστ. και η θέση οδήγησης είναι άνετη, όρθια και ξεκούραστη με εξαιρετική ορατότητα. Ο αποθηκευτικός χώρος, αυξημένος κατά 1 λίτρο, φτάνει τα 23 λίτρα, ενώ χάρη στη νέα σχεδίαση του αποθηκευτικού χώρου, χωράει τώρα ένα full-face κράνος τύπου adventure.

Ισχυρότερος, υγρόψυκτος, παράλληλος, οκταβάλβιδος δικύλινδρος κινητήρας με έναν εκκεντροφόρο επικεφαλή (SOHC) και HSTC

Χάρη στο βελτιωμένο χρονισμό εκκεντροφόρου – βελτιστοποιημένου και στους δύο κυλίνδρους – αυξήσαμε τη μέγιστη ισχύ κατά 2kW (2,72 PS), που αγγίζει τώρα τα 43,1kW (58,6 PS). Υπάρχουν 600 επιπλέον ωφέλιμες στροφές με τη μέγιστη ταχύτητα περιστροφής στις 7.000 σαλ. Το Honda Selectable Torque Control (HSTC) προσφέρει αναβαθμισμένη διαχείριση πρόσφυσης του πίσω ελαστικού 3 επιπέδων.

THROTTLE BY WIRE (TBW) – Γκάζι με 4 Riding Modes

Το TBW προσφέρει το πλεονέκτημα των προκαθορισμένων riding modes – STANDARD, SPORT και RAIN – για παραμετροποίηση της ισχύος και του φρένου του κινητήρα (και του επιπέδου παρέμβασης του HSTC) σύμφωνα με τις οδηγικές συνθήκες. Επιπροσθέτως, το USER mode επιτρέπει την προσαρμογή της απόδοσης και του φρένου του κινητήρα, καθώς και του επιπέδου παρέμβασης του HSTC, όπως επιθυμείς.

Εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο η DUAL CLUTCH TRANSMISSION (DCT)

Το μηχανικό κιβώτιο συνδυάζεται τώρα με μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης/υποβοήθησης, που καθιστά τη μανέτα ελαφρύτερη κατά 20% και διαχειρίζεται τον πίσω τροχό στα απανωτά κατεβάσματα και σε ένα απότομο φρενάρισμα. Και στις δύο εκδόσεις (μηχανικό και DCT), για ταχύτερη επιτάχυνση στην πόλη, οι σχέσεις 1-3 είναι κοντύτερες, ενώ οι σχέσεις 4-6 αντίστοιχα είναι μακρύτερες. Η οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο είναι ξεκούραστη – στα 60 χλμ./ώρα, ο κινητήρας λειτουργεί μόλις στις 2.500 σαλ.

Ελαφρύτερη και πιο ευκολοδήγητη 

Με την επανασχεδίαση του σωληνωτού ατσάλινου πλαισίου τύπου ‘διαμάντι’ (και άλλες λεπτομερείς βελτιώσεις) εξοικονομήθηκαν 6 κιλά, και σε συνδυασμό με το χαμηλό κέντρο βάρους από τον εμπρόσθια κεκλιμένο κινητήρα, η NC 750X έγινε ακόμα πιο ευκολοδήγητη. Και αυτό ισχύει για όλες τις περιπτώσεις, όπως οδήγηση στην πυκνή κυκλοφορία της πόλης, αλλαγή λωρίδων στον αυτοκινητόδρομο, ή διαδρομές με στροφές στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Βελτιστοποιημένη ανάρτηση και ισχυρό, ομαλό σύστημα πέδησης

Το πιρούνι Dual Bending Valve (SDBV) 41 χλστ. της Showa παρέχει άριστη απόσβεση στις ανωμαλίες, μεγάλες ή μικρές, χάρη στη βελτιστοποιημένη συμπίεση και επαναφορά. Το πίσω αμορτισέρ μονού σωλήνα Pro-Link περιλαμβάνει ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου. Ισχυρό, ομαλό φρενάρισμα προσφέρει ένας wavy δίσκος 320 χλστ. με δαγκάνα δύο εμβόλων σε συνδυασμό με ένα δίσκο 240 χλστ. με δαγκάνα ενός εμβόλου και δικάναλο ABS.

Ενδεικτική τιμή

NC 750X: 9.090€ 

NC 750X DCT: 10.290€

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΒΑΡΗ

Χωρητικότητα μπαταρίας  12V-11,6AH
Γωνία κάρτερ 27,5°
Ακτίνα στροφής (μ.) 2,2
Απόσταση από το έδαφος (χιλιοστά) 130
Βάρος πλήρως υγρών (κιλά) 172
Διαστάσεις (Μήκος x Πλάτος x Υψος) (χλστ) 2.160 x 742 x 1.160
Ίχνος (χλστ) 99
Κατανάλωση καυσίμου (λίτρα/χλμ) 3,4 / 100
Μεταξόνιο (χλστ) 1450
Τύπος πλαισίου Σωληνωτό ατσάλινο
Ύψος σέλας (χλστ) 805
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου (λίτρα)
9,1

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Σχέση συμπίεσης 10,5:1
Τύπος Υγρόψυκτος 4-χρονος 1ΕΕΚ 1-κύλινδρος
Μίζα Ηλεκτρική
Διάμετρος & Διαδρομή (χλστ) 77 x 70,8
Διάμετρος γκαζιού (χλστ)
Εκπομπές CO2 (γρ/χλμ) 79
Κυβισμός (cc) 330
Μέγιστη ισχύς KW (PS) / στροφές 21.5 (29,23) / 7.500
Μέγιστη ροπή (Nm/στροφές) 31,5 / 5.250
Χωρητικότητα λαδιού (λίτρα) 1,85

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Τύπος συμπλέκτη Αυτόματος φυγοκεντρικός
Λειτουργία συμπλέκτη
Τελική Μετάδοση V-Belt
Κιβώτιο ταχυτήτων
Τύπος μετάδοσης V-Matic
Quick Shifter

ΤΡΟΧΟΙ

ABS System
Φρένα Εμπρός Δισκόφρενο 256 χλστ. με δαγκάνα δύο εμβόλων
Φρένα Πίσω Δισκόφρενο 256 χλστ. με δαγκάνα ενός εμβόλου
Ανάρτηση Εμπρός Τηλεσκοπικό πιρούνι 35 χλστ.
Ανάρτηση Πίσω Διπλά αμορτισέρ
Εμπρός ελαστικό
Διαστάσεις Εμπρός Ελαστικού 110/70-16
Πίσω ελαστικό
Διαστάσεις Πίσω Ελαστικού 130/70R16
Τροχός Εμπρός 16 x MT2.75 U-section, 6 μπράτσων από χυτό αλουμίνιο
Τροχός Πίσω 16 x MT3.50 U-section, 6 μπράτσων από χυτό αλουμίνιο

ΟΡΓΑΝΑ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

USB Socket
Προβολέας LED
Πίνακας οργάνων LCD
Πίσω φως LED
Φώτα ημέρας
Φώτα στροφής
Συνδεσιμότητα
Πρίζα
Αυτόματη απενεργοποίηση φλας
Cruise Control
Ειδοποίηση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης
Ασφάλεια