Project Description

Διαθέσιμα Χρώματα:

Ένας ολόκληρος κόσμος

Σε περιμένει….

Τα ταξίδια σε συγκινούν. Σε αλλάζουν. Νέα μέρη. Νέοι Ανθρωποι. Νέες Εμπειρίες. Μια ζωή με όμορφες αναμνήσεις. Κάθε ταξίδι ξεκινά με μια αίσθηση προσμονής για το μέλλον και τελειώνει με μια χροιά νοσταλγίας, μια έμφυτη επιθυμία να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε από την αρχή το επόμενο ταξίδι. Η Africa Twin Adventure Sports ανοίγει έναν ολόκληρο κόσμο και θα σας συγκινήσει όσο τίποτα άλλο.

Ο δρόμος δεν τελειώνει πουθενά.

Ξεκινήστε με τις εκπληκτικές ικανότητες του Africa Twin και προσθέστε…

Βελτιωμένη προστασία από το αέρα, μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου, μεγαλύτερη διαδρομή ανάρτησης και 6ταχυτήτων DCT. Και έχεις την τέλεια μοτοσυκλέτα τουρισμού.

Η οδηγική άνεση βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με το προαιρετικό σύστημα ανάρτησης Showa Electronically Equipped Ride Adjustment

Εξοπλισμένη για κάθε προορισμό.

Ποιός είναι ο επόμενος προορισμός; Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. Τα 24,8 λίτρα καυσίμου προσφέρουν αυτονομία άνω των 500 χιλιομέτρων και ο νέος ρυθμιζόμενος σε 5 θέσεις ανεμοθώρακας είναι πιο κοντός, για καλύτερη ορατότητακά ενώ προσφέρει την ίδια εξαιρετική προστασία. Και επειδή ποιος ξέρει πώς θα είναι ο καιρός αύριο – ή στην επόμενη γωνία – τα θερμαινόνενα γκριπ προστατεόυν πάντα τα χέρια σου απο το κρύο.

Άμεση απόκριση και επιλογή DCT.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με μεγάλο φορτίο, χρειάζεσαι άμεση επιτάχυνση για προσπέραση. Κανένα πρόβλημα. Ο δυνατός δικύλινδρος κινητήρας προσφέρει αυξημένες τιμές ισχύος και ροπής από τις 2.500 στροφές μέχρι τον κόφτη. Επιπλέον η προηγμένη τεχνολογία οδήγησης, όπως HSTC, το Wheelie Control, τα 6 προφίλ λειτουργίας οδήγησης (τέσσερις προεπιλεγμένες λειτουργίες οδήγησης και δύο προγράμματα USER τα οποία επιτρέπουν πλήρη εξατομίκευση) και επιπλέον το DCT έξι ταχυτήτων μεγιστοποιούν την ασφάλεια και την απόλαυση της διαδρομής.

Standard SWOHA ή SHOWA EERA™΄

Αν οδηγείτε εκτός δρόμου, με συνεπιβάτη ή χωρίς μπορείς αν επιλέξεις ανάμεσα σε δύο αναρτήσεις. Υψηλής ποιότητας, ρυθμιζόμενα ανεστραμμένα μπροστινά πιρούνια Showa 45mm και πίσω αμορτισέρ ή την προσθήκη Showa Electronically Equipped Ride Adjustment (Showa EERA) για βέλτιστες ρυθμίσεις απόσβεσης όλη την ώρα. Είναι εύκολο; Πολύ! Οι ρυθμίσεις SOFT, MID, HARD και OFF ROAD καλύπτουν όλες τις συνθήκες εδάφους. Επιπλέον η επιλογή USER επιτρέπει εξατομικευμένη ρύθμιση απόσβεσης μπροστά και πίσω και 24 θέσεις προφόρτισης πίσω ελατηρίου.

Για τέλειο έλεγχο.

Οταν είσαι στο δρόμο όλη την ημέρα πρέπει να βλέπεις κα να σε βλέπουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Δύο νέοι προβολείς LED  προσφέρουν δυνατό φωτισμό και περιλαμβάνουν φώτα ημέρας Daytime Running Lights (DRL) που προσαρμόζονται αυτόματα στην ένταση του φωτισμού περιβάλλοντος, βελτιώνοντας την ασφάλεια ανεξαρτήτως συνθηκών. Για πρόσθετη ασφάλεια, φέρει φώτα στροφής τριών σταδίων που χρησιμοποιούν την ταχύτητα και τη γωνία κλίσης (έλεγχος μέσω IMU) για αυτόματη προσαρμογή της περιοχής που θα φωτιστεί όταν η μοτοσυκλέτα στρίβει. Τα προστατευτικά χεριών (χούφτες) περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό. Οι εμπρός και πίσω δείκτες πορείας (φλας) έχουν λειτουργία Emergency Stop Signal. Σε ένα ξαφνικό φρενάρισμα με ταχύτητα πάνω από 50 χλμ./ώρα, τα αλάρμ αναβοσβήνουν γρήγορα για να προειδοποιήσουν τους άλλους οδηγούς για το απότομο και δυνατό φρενάρισμα.

Έγχρωμη οθόνη αφής TFT

Η έγχρωμη οθόνη αφής TFT Multi Information Display (MID) 6,5” επιτρέπει στον αναβάτη να ελέγχει όλα τα συστήματα της Africa Twin, ενώ τα προφίλ οδήγησης (riding modes¬) επιλέγονται από το πάνω αριστερό τμήμα της. Η οθόνη MID μπορεί επίσης να εξατομικεύεται για να προβάλλει διάφορα επίπεδα πληροφοριών σχετικά με το επιλεγμένο προφίλ οδήγησης, ενώ λειτουργεί ακόμα και όταν ο αναβάτης φορά γάντια.

Φώτα ημέρας και Cornering lights

Η ασφάλεια του οδηγού και του συνεπιβάτη είναι το σημαντικότερο. Δύο Φώτα Ημέρας LED – Dual LED Daytime Running Lights (DRL) περιλαμβάνουν Cornering Lights τριών σταδίων , που προσαρμόζουν αυτόματα τη δέσμη φωτισμού στη γωνία κλίσης της μοτοσικλέτας, προσφέροντας βέλτιστη ορατότητα και βελτιώνοντας την ασφάλεια.

Εξοπλισμένη για μακρινά ταξίδια

Είσαι έτοιμος να φύγεις; Το ντεπόζιτο των 24.8l και ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός της, που περιλαμβάνει θερμαινόμενα γκριπ, θύρα USB, πρίζα φόρτισης ACC και cruise control κάνουν την διαφορά.

Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναστήσεις

Σε όλους του προορισμούς και τα εδάφη, η οδηγική άνεση του επιβάτη βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο. Για την προσαρμογή της απόσβεσης εμπρός, πίσω και την προφόρτιση ελατηρίου σύμφωνα με τις συνθήκες φορτίου και οδήγησης, διατίθεται προαιρετικά το σύστημα ανάρτησης Showa Electronically Equipped Ride Adjustment™ (Showa EERA™)

Νέος ανεμοθώρακας με ρυθμιζόμενο ύψος

Σχεδιασμένη για μεγάλα ταξίδια, διαθέτει εκτεταμένο εμπρός φέρινγκ το οποίο για το 22YM περιλαμβάνει μία νέα, πιο χαμηλή κατά 110 χλστ. ζελατίνα, ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος σε 5 επίπεδα, κάτι το οποίο βελτιώνει την ορατότητα αλλά παρόλα αυτά προσφέρει άφθονη προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες.

Δυνατός ροπάτος κινητήρας

Σπορ επιδόσεις χάρη στον 1100cc κινητήρα, ο οποίος παράγει 7% περισσότερη μέγιστη ισχύ (102 Ps (75kW)) και 6% περισσότερη ( 105Nm) , και είναι ισχυρότερος σε όλο το εύρος στροφών σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Ενδεικτικές τιμές:  

CRF1100 Africa Twin Adventure Sports Big Tank: 17.950€

CRF1100 Africa Twin Adventure Sports Big Tank Sp.Colour: 18.300€

CRF1100 Africa Twin Adventure Sports Big Tank DCT: 19.250€

CRF1100 Africa Twin Adventure Sports Big Tank DCT Sp.Colour: 19.600€

CRF1100 Africa Twin Adventure Big Tank ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: 19.650€

CRF1100 Africa Twin Adventure Big Tank Sp.Colour ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: 20.000€

CRF1100 Africa Twin Adventure Big Tank DCT ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: 20.950€

CRF1100 Africa Twin Adventure Big Tank DCT Sp.Colour ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: 21.300€

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΒΑΡΗ

Χωρητικότητα μπαταρίας  12V-11,6AH
Γωνία κάρτερ 27,5°
Ακτίνα στροφής (μ.) 2,2
Απόσταση από το έδαφος (χιλιοστά) 130
Βάρος πλήρως υγρών (κιλά) 172
Διαστάσεις (Μήκος x Πλάτος x Υψος) (χλστ) 2.160 x 742 x 1.160
Ίχνος (χλστ) 99
Κατανάλωση καυσίμου (λίτρα/χλμ) 3,4 / 100
Μεταξόνιο (χλστ) 1450
Τύπος πλαισίου Σωληνωτό ατσάλινο
Ύψος σέλας (χλστ) 805
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου (λίτρα)
9,1

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Σχέση συμπίεσης 10,5:1
Τύπος Υγρόψυκτος 4-χρονος 1ΕΕΚ 1-κύλινδρος
Μίζα Ηλεκτρική
Διάμετρος & Διαδρομή (χλστ) 77 x 70,8
Διάμετρος γκαζιού (χλστ)
Εκπομπές CO2 (γρ/χλμ) 79
Κυβισμός (cc) 330
Μέγιστη ισχύς KW (PS) / στροφές 21.5 (29,23) / 7.500
Μέγιστη ροπή (Nm/στροφές) 31,5 / 5.250
Χωρητικότητα λαδιού (λίτρα) 1,85

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Τύπος συμπλέκτη Αυτόματος φυγοκεντρικός
Λειτουργία συμπλέκτη
Τελική Μετάδοση V-Belt
Κιβώτιο ταχυτήτων
Τύπος μετάδοσης V-Matic
Quick Shifter

ΤΡΟΧΟΙ

ABS System
Φρένα Εμπρός Δισκόφρενο 256 χλστ. με δαγκάνα δύο εμβόλων
Φρένα Πίσω Δισκόφρενο 256 χλστ. με δαγκάνα ενός εμβόλου
Ανάρτηση Εμπρός Τηλεσκοπικό πιρούνι 35 χλστ.
Ανάρτηση Πίσω Διπλά αμορτισέρ
Εμπρός ελαστικό
Διαστάσεις Εμπρός Ελαστικού 110/70-16
Πίσω ελαστικό
Διαστάσεις Πίσω Ελαστικού 130/70R16
Τροχός Εμπρός 16 x MT2.75 U-section, 6 μπράτσων από χυτό αλουμίνιο
Τροχός Πίσω 16 x MT3.50 U-section, 6 μπράτσων από χυτό αλουμίνιο

ΟΡΓΑΝΑ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

USB Socket
Προβολέας LED
Πίνακας οργάνων LCD
Πίσω φως LED
Φώτα ημέρας
Φώτα στροφής
Συνδεσιμότητα
Πρίζα
Αυτόματη απενεργοποίηση φλας
Cruise Control
Ειδοποίηση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης
Ασφάλεια