Project Description

CBR-650R GRAND-PRIX-RED

Διαθέσιμα Χρώματα:

Μία μοτοσυκλέτα που απευθύνεται στους λάτρεις των απόλυτων επιδόσεων.

Αεροδυναμικά σχεδιασμένη για υψηλές ταχύτητες και αναβαθμισμένη σε επίπεδο αναρτήσεων, εξοπλισμού και στυλ, η CBR 650R είναι ένα σπορ εργαλείο υψηλής ακρίβειας με συναρπαστική ισχύ και εξαιρετική ροπή.

Ο δρόμος είναι ανοιχτός, ατελείωτος. Βάζεις μπροστά τον κινητήρα. Ακούγεται ο μοναδικός ήχος μιας συμφωνίας τεσσάρων, άριστα συντονισμένων κυλίνδρων. Η ειδικά σχεδιασμένη γωνία του σιλανσιέ μεταφέρει στα αυτιά σου το βρυχηθμό της CBR 650R, προκαλώντας σου ανατριχίλα – μία εμπειρία που μόνον ένας υψηλής απόδοσης εν σειρά τετρακύλινδρος κινητήρας μπορεί να προσφέρει. Ετοιμάστου να ξεκινήσεις το ταξίδι. Το δικό σου ταξίδι.

 Το R της CBR

Γεννημένη στην πίστα, συναρπαστική στο δρόμο.

Το αγωνιστικό ταμπεραμέντο της CBR 650R μετουσιώνεται σε δυναμικές επιδόσεις στο δρόμο. Τα μαρσπιέ και το τιμόνι προσφέρουν τη βέλτιστη θέση οδήγησης, για ιδανική θέση σώματος στις στροφές. Το εμπρός ελαστικό φέρει το ιδανικό φορτίο για ακριβή είσοδο στην στροφή, ενώ το πίσω ελαστικό πλάτους 180 χλστ. προσφέρει εκπληκτική πρόσφυση. Μπροστά, ο ισχυρός, διπλός προβολέας LED ολοκληρώνει το κομψό φέρινγκ, σε αρμονία με τη μινιμαλιστική σέλα και τα επανασχεδιασμένα, λεπτότερα, πλαϊνά πάνελ. Ακόμα και η βάση της πίσω πινακίδας κυκλοφορίας έχει επανασχεδιαστεί. Και ο συναρπαστικός βρυχηθμός τη εξάτμισης, όταν οδηγείς στα κόκκινα προκαλεί απλά ανατριχίλα.

Απολαυστική ευστροφία μέχρι το κόκκινο

Στοχεύουμε ψηλά. Βέλτιστη αξιοποίηση ισχύος τεσσάρων κυλίνδρων.

Ας μιλήσουμε με στοιχεία. Με τον εν σειρά τετρακύλινδρο, 16-βάλβιδο κινητήρα με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής (DOHC) της CBR 650R, έχεις το κόκκινο στις 12.000 σαλ., απολαυστική ισχύ 70kW (95,2PS) και ροπή 64Nm. Επίσης η μοτοσυκλέτα αυτή έχει την καλύτερη αναλογία ισχύος – βάρους στην κατηγορία. Αλλά υπάρχει, επίσης, και μία τροποποιημένη έκδοση που διατίθεται από τους εμπόρους της Honda και απευθύνεται σε κατόχους διπλώματος Α2 που μόλις ξεκινούν. Ένας μονόδρομος συμπλέκτης ολίσθησης / υποβοήθησης (Assist/Slipper Clutch) διευκολύνει τα ανεβάσματα και διαχειρίζεται τα απανωτά κατεβάσματα, ενώ το Honda Selectable Torque Control (HSTC) διατηρεί την ελκτική πρόσφυση στον πίσω τροχό, ώστε εσύ να εστιάζεις στο τέλειο πλασάρισμα στις στροφές. Και χωρίς καμία απώλεια επιδόσεων, κάναμε τον κινητήρα συμβατό με το πρότυπο EURO5 χάρη στις λεπτομερείς αλλαγές στο κεντρικό (collector box) και τελικό σιλανσιέ.

Premium εξοπλισμός

Υψηλές επιδόσεις σημαίνουν ανώτερος εξοπλισμός.

Η CBR 650R είναι μία κατηγορία από μόνη της. Μία γνήσια, σπορ μεσαία μοτοσυκλέτα διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις φιλοδοξίες της. Ευκίνητη, ευέλικτη και αεροδυναμική, με διπλούς προβολείς LED που φέρουν νέα ακόμα πιο ‘αιχμηρά’ κάτοπτρα, σε αρμονία με τις επιθετικές γραμμές τις μοτοσικλέτας. Τo τιμόνι εδράζεται κάτω από την τιμονόπλακα για απόλυτο έλεγχο, ενώ η οθόνη LCD είναι ακόμα πιο ευανάγνωστη. Και επειδή δεν πρέπει να παραβλέπουμε θέματα πρακτικότητας, τοποθετήσαμε μία θύρα φόρτισης USB κάτω από τη σέλα.

Εξάτμιση & Σιλανσιέ

Πάθος. Αρμονία. Δύναμη. Αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά που περιγράφουν την CBR 650R. Οι τέσσερις ‘λαιμοί’ της εξάτμισης αγκαλιάζουν περίτεχνα το εμπρός τμήμα του κινητήρα, ενώ το σιλανσιέ σχεδιάστηκε με τέτοιον τρόπο ώστε να παράγει έναν συναρπαστικό ήχο καθώς οι στροφές ανεβαίνουν.

Φωτισμός Full Led

Η κάθε λεπτομέρεια της CBR 650R έχει σχεδιαστεί για ενθουσιώδεις αναβάτες. Ο premium διπλός προβολέας LED περιλαμβάνει νέα κάτοπτρα και εκπέμπει έντονες λευκές δέσμες, ως στοιχείο διαφοροποίησης αυτής της μοτοσυκλέτας. Το πίσω φως είναι εξίσου κομψό και μινιμαλιστικό.

Οθόνη LCD

Ο αναβάτης έχει μπροστά του την εικόνα ενός αμιγώς σπορ cockpit. Τα ψηφιακά όργανα LCD είναι πιο σαφή και ευανάγνωστα από ποτέ για άμεση λήψη της πληροφορίας. Οι δείκτες Gear Position και Shift Up περιλαμβάνονται στην οθόνη.

Μονόδρομος συμπλέκτης ASSIST/SLIPPER

Δυνατό φρενάρισμα, γρήγορα κατεβάσματα, ελεγχόμενη είσοδος σε μία στροφή: με το μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης / υποβοήθησης (Assist/Slipper) βιώνεις με αυτοπεποίθηση τις εντυπωσιακές ικανότητες της CBR 650R και διαχειρίζεσαι εύκολα το εξατάχυτο κιβώτιο.

Τετρακύλινδρος κινητήρας

Η CBR 650R είναι εξοπλισμένη με έναν ισχυρό, τετρακύλινδρο 16-βάλβιδο κινητήρα με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής (DOHC). Έχει μέγιστη ταχύτητα περιστροφής 12.000 σαλ. (κόκκινο) και διαθέτει Honda Selectable Torque Control (HSTC) για διατήρηση της ελκτικής πρόσφυσης στον πίσω τροχό ανεξαρτήτως των συνθηκών. Όλη η δύναμη που χρειάζεσαι βρίσκεται στο δεξί σου χέρι, έτοιμη να σε ενθουσιάσει.

Ενδεικτική τιμή

CBR650R: 9.550€

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΒΑΡΗ

Χωρητικότητα μπαταρίας  12V-5AH
Γωνία κάρτερ 26°
Ακτίνα στροφής (μ.) 2,04
Απόσταση από το έδαφος (χιλιοστά) 160
Βάρος πλήρως υγρών (κιλά) 117
Διαστάσεις (Μήκος x Πλάτος x Υψος) (χλστ) 2.015 x 750 x 1.100
Ίχνος (χλστ) 92,4
Κατανάλωση καυσίμου (λίτρα/χλμ) 1,4 / 100
Μεταξόνιο (χλστ) 1280
Τύπος πλαισίου Σωληνωτό ατσάλινο
Ύψος σέλας (χλστ) 790
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου (λίτρα)
11

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Σχέση συμπίεσης 10,0:1
Τύπος Αερόψυκτος 4 τετράχρονος OHC μονοκύλινδρος
Μίζα Ηλεκτρική
Διάμετρος & Διαδρομή (χλστ) 50 x 63,1
Διάμετρος γκαζιού (χλστ)
Εκπομπές CO2 (γρ/χλμ) 34
Κυβισμός (cc) 125
Μέγιστη ισχύς KW (PS) / στροφές 8 (11) / 7.500
Μέγιστη ροπή (Nm/στροφές) 10,9 / 6.000
Χωρητικότητα λαδιού (λίτρα) 1

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Τύπος συμπλέκτη Υγρός, πολύδισκος με σπειροειδή ελατήρια
Λειτουργία συμπλέκτη
Τελική Μετάδοση Αλυσίδα
Κιβώτιο ταχυτήτων 5 ταχύτητες
Τύπος μετάδοσης Μηχανικό
Quick Shifter

ΤΡΟΧΟΙ

ABS System
Φρένα Εμπρός 240 χλστ. μονός δίσκος με δαγκάνα δύο εμβόλων
Φρένα Πίσω 130 χλστ. Ταμπούρο
Ανάρτηση Εμπρός Τηλεσκοπικό πιρούνι 31 χλστ.
Ανάρτηση Πίσω Δύο αμορτισέρ – προφόρτιση ελατηρίων 5 σταδίων
Εμπρός ελαστικό
Διαστάσεις Εμπρός Ελαστικού 80 / 100 18M/C
Πίσω ελαστικό
Διαστάσεις Πίσω Ελαστικού 90 / 90 18M/C
Τροχός Εμπρός 18 ιντσών, αλουμινένια, πέντε ακτίνων
Τροχός Πίσω 18 ιντσών, αλουμινένια, πέντε ακτίνων

ΟΡΓΑΝΑ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

USB Socket
Προβολέας LED
Πίνακας οργάνων Ταχύμετρο, χιλιομετρητής, δείκτης καυσίμου, στροφόμετρο, ένδειξη επιλεγμένης σχέσης κιβωτίου
Πίσω φως LED
Φώτα ημέρας
Φώτα στροφής
Συνδεσιμότητα
Πρίζα
Αυτόματη απενεργοποίηση φλας
Cruise Control
Ειδοποίηση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης
Ασφάλεια