Project Description

CB125R Banner

Διαθέσιμα Χρώματα:

Αίσθηση μεγάλης μοτοσυκλέτας 

Η CB125R είναι μία χαρισματική μοτοσυκλέτα με δυναμικό στυλ που υπόσχεται μία συναρπαστική εμπειρία σε όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο των δύο τροχών. Η μικρή αδελφή της καταπληκτικής CB1000R – και μέλος της οικογένειας Neo Sports Café – με την πρώτη ματιά κάνει μία άμεση δήλωση με την τολμηρή σχεδίαση που περικλείει ένα σωληνωτό, ατσάλινο πλαίσιο. Η προηγμένη οθόνη LCD και ο full LED φωτισμός αποτελούν premium χαρακτηριστικά, αλλά αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι η αυξημένη ισχύς του νέου κινητήρα DOHC 125cc και η ακρίβεια της ανάρτησης με το ανεστραμμένο πιρούνι της Showa SFF-BP (USD).

Μία μικρή μοτοσυκλέτα με διασκεδαστικό χαρακτήρα.

Με έμφαση στο μινιμαλισμό, όσο περισσότερο οδηγείτε αυτή τη μοτοσυκλέτα, τόσο νιώθετε την αυτοπεποίθησή σας να μεγαλώνει. Ενώ η μικρές διαστάσεις της την κάνουν ευκολοδήγητη, τα χαρακτηριστικά μεγάλης μοτοσυκλέτας την καθιστούν ιδανική για μύηση στον κόσμο των δύο τροχών. Ο νέος, τετραβάλβιδος, μονοκύλινδρος κινητήρας με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής αποδίδει επιπλέον ισχύ +1,2kW (1,63 PS) και μέγιστη ροπή +1,6Nm, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω ενός ομαλού, εξατάχυτου κιβωτίου. Πέρα από την αναβάθμιση του κινητήρα, αξιοσημείωτο είναι το εμπρός ανεστραμμένο πιρούνι Showa SFF-BP (USD) 41 χλστ. – ένας υψηλής ποιότητας εξοπλισμός γνώριμος από τις μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες μας – που προσφέρει ακρίβεια ελέγχου και διεύθυνσης, μαζί με ελαστικά μεγάλων διαστάσεων και ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες εμπρός φρένων με διαχείριση ABS μέσω Inertial Measurement Unit (IMU). Εάν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο, η μοτοσυκλέτα αυτή σας προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία.

Τι είναι Neo Sports Café; Είναι η ανόθευτη σύνδεση με τη μοτοσυκλέτα σας

Ο ενθουσιασμός της οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας. Όλα τα μέλη της οικογένειας – οι μονοκύλινδρες CB125R και CB300R, και οι τετρακύλινδρες CB650R και CB1000R – προσφέρουν συναρπαστικές επιδόσεις χάρη στην υποδειγματική συνεργασία κινητήρα και πλαισίου. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό. Κάθε μοτοσυκλέτα διαθέτει premium εξοπλισμό με έμφαση στην ποιότητα. Υπάρχει και το στυλ. Η κατηγορία Neo Sports Café ξεχωρίζει με την απέριττη μηχανολογική απλότητα, και την τολμηρή άγρια ομορφιά. Σας κάνει να νιώθετε υπερήφανοι ως ιδιοκτήτες.

Ισχυρότερος, Υγρόψυκτο, Μονοκύλινδρος, 4-Βάλβιδος DOHC Κινητήρας

Γνήσια οδηγική απόλαυση υπόσχεται η μέγιστη ισχύς των 11kW (15 PS) και η μέγιστη ροπή των 11.6Nm. Η τελική ταχύτητα αυξάνεται στα 120 χλμ./ώρα, με ζωηρή απόκριση του γκαζιού σε όλο το εύρος στροφών χάρη στον ψεκασμό PGM-FI.

Πιρούνι Showa Seperate Function Fork Big Piston (SFF-BP)

Πρόκειται για μία ανάρτηση κορυφαίας ποιότητας διαμέτρου 41 χλστ. – και η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται σε μοτοσυκλέτα 125cc. Ένας θάλαμος διαχωρισμού πίεσης στο ένα καλάμι και ο μηχανισμός ελατηρίου στο άλλο προσφέρουν βέλτιστη απόδοση αποσβέσεων, εξοικονομώντας βάρος. Μαζί με τη χρήση ενός εμβόλου μεγαλύτερων διαστάσεων, το αποτέλεσμα είναι ανώτερη αίσθηση, απόσβεση κραδασμών και καλύτερος έλεγχος.

Φωτισμός LED

Η Neo Sports Café μοτοσυκλέτα είναι σχεδιασμένη για να ξεχωρίζει. Μπροστά δεσπόζει ο στρογγυλός προβολέας – με το μεταλλικό του πλαίσιο – που περιλαμβάνει φως ημέρας, ώστε να είναι πιο ευδιάκριτη στο δρόμο. Τα φλας είναι επίσης τεχνολογίας LED.

Προηγμένη, Ελαφριά οθόνη LCD

Μία λεπτή – μόλις 23,5 χλστ., και με βάρος 230 γρ. – οθόνη οργάνων LCD περιλαμβάνει ταχύμετρο, στροφόμετρο, ένδειξη στάθμης καυσίμου και δείκτη επιλεγμένης σχέσης κιβωτίου (Gear Position). Όλες οι προειδοποιητικές λυχνίες εμφανίζονται στο πάνω τμήμα της οθόνης.

Προηγμένο Σύστημα Πέδησης 

Pευστό δίσκο 296 χλστ. με ακτινικά τοποθετημένη δαγκάνα δύο εμβόλων μπροστά, σε συνδυασμό με πίσω δίσκο 220 χλστ. με δαγκάνα ενός εμβόλου. Μία μονάδα Inertial Measurement Unit (IMU) διαχειρίζεται το δικάναλο ABS ώστε να επιτυγχάνεται ισορροπημένη ισχύς πέδησης εμπρός – πίσω σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Ενδεικτική τιμή

CB125R: 5.490€

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗ

Χωρητικότητα μπαταρίας  12V-5AH
Γωνία κάρτερ 26°
Ακτίνα στροφής (μ.) 2,04
Απόσταση από το έδαφος (χιλιοστά) 160
Βάρος πλήρως υγρών (κιλά) 117
Διαστάσεις (Μήκος x Πλάτος x Υψος) (χλστ) 2.015 x 750 x 1.100
Ίχνος (χλστ) 92,4
Κατανάλωση καυσίμου (λίτρα/χλμ) 1,4 / 100
Μεταξόνιο (χλστ) 1280
Τύπος πλαισίου Σωληνωτό ατσάλινο
Ύψος σέλας (χλστ) 790
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου (λίτρα)
11

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Σχέση συμπίεσης 10,0:1
Τύπος Αερόψυκτος 4 τετράχρονος OHC μονοκύλινδρος
Μίζα Ηλεκτρική
Διάμετρος & Διαδρομή (χλστ) 50 x 63,1
Διάμετρος γκαζιού (χλστ)
Εκπομπές CO2 (γρ/χλμ) 34
Κυβισμός (cc) 125
Μέγιστη ισχύς KW (PS) / στροφές 8 (11) / 7.500
Μέγιστη ροπή (Nm/στροφές) 10,9 / 6.000
Χωρητικότητα λαδιού (λίτρα) 1

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Τύπος συμπλέκτη Υγρός, πολύδισκος με σπειροειδή ελατήρια
Λειτουργία συμπλέκτη
Τελική Μετάδοση Αλυσίδα
Κιβώτιο ταχυτήτων 5 ταχύτητες
Τύπος μετάδοσης Μηχανικό
Quick Shifter

ΤΡΟΧΟΙ

ABS System
Φρένα Εμπρός 240 χλστ. μονός δίσκος με δαγκάνα δύο εμβόλων
Φρένα Πίσω 130 χλστ. Ταμπούρο
Ανάρτηση Εμπρός Τηλεσκοπικό πιρούνι 31 χλστ.
Ανάρτηση Πίσω Δύο αμορτισέρ – προφόρτιση ελατηρίων 5 σταδίων
Εμπρός ελαστικό
Διαστάσεις Εμπρός Ελαστικού 80 / 100 18M/C
Πίσω ελαστικό
Διαστάσεις Πίσω Ελαστικού 90 / 90 18M/C
Τροχός Εμπρός 18 ιντσών, αλουμινένια, πέντε ακτίνων
Τροχός Πίσω 18 ιντσών, αλουμινένια, πέντε ακτίνων

ΟΡΓΑΝΑ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

USB Socket
Προβολέας LED
Πίνακας οργάνων Ταχύμετρο, χιλιομετρητής, δείκτης καυσίμου, στροφόμετρο, ένδειξη επιλεγμένης σχέσης κιβωτίου
Πίσω φως LED
Φώτα ημέρας
Φώτα στροφής
Συνδεσιμότητα
Πρίζα
Αυτόματη απενεργοποίηση φλας
Cruise Control
Ειδοποίηση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης
Ασφάλεια