Project Description

Διαθέσιμα Χρώματα:

Tώρα μπορείς να νιώσεις πλέον ελεύθερα.

Ελεύθερος!

Το να ταξιδεύεις με μοτοσικλέτα σημαίνει ότι εξερευνείς τον εαυτό σου μαζί με τον κόσμο γύρω σου. Κινείσαι κι εσύ με την μοτοσυκλέτα σου. Κάθε ταξίδι είναι μοναδικό. Στην πόλη ή πολύ πιο πέρα, ​​υπάρχει πάντα κάτι διαφορετικό να ανακαλύψεις. Και δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα απο τα βιώνεις καθημερινά μια νέα περιπέτεια.

Εάν είσαί έτοιμος, τότε είναι και το CB500X.

Ξέρεις που θέλεις να πας; Tότε το CB500X είναι ο τέλειος σύντροφος για ένα απολαυστικό και ασφαλές ταξίδι. Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ είναι 17,5 λίτρα μαζί με τη ρεζέρβα και με δεδομένη την εξαιρετική κατανάλωση των 3,6 λίτρα/100 χλμ. (27,8 χλμ./λίτρο) (WMTC mode) προσφέρει αυτονομία 485χλμ. Η μεγάλη διαδρομή των αναρτήσεων εξομαλύνει τις ανωμαλίες, ενώ το φαρδύ τιμόνι και η όρθια θέση οδήγησης προσφέρουν άνεση και ορατότητα στον αναβάτη. Πολυτάλαντη, κινείται άνετα σε μικρές καθημερινές διαδρομές πόλης, αλλά και στις εκδρομές του Σαββατοκύριακου.

Για απόλυτο έλεγχο την κάθε στιγμή

Σύμφωνα με τις δυναμικές βελτιώσεις του πλαισίου και της ανάρτησης, η απόδοση πέδησης έχει βελτιωθεί. Ο μονός κυματοειδής δίσκος 310χλστ. και η διπίστονη δαγκάνα των εμπρός φρένων της προηγούμενης σχεδίασης έχει αντικατασταθεί από δύο δίσκους τύπου ‘μαργαρίτα’ 296χλστ. και ακτινικά τοποθετημένες διπίστονες δαγκάνες Nissin. Η τοποθέτηση μικρότερων δίσκων όχι μόνο διατηρεί στο ελάχιστο την προσθήκη βάρους αλλά μειώνει και τη απαιτούμενη πίεση στη μανέτα κατά το φρενάρισμα.

Προορίζεται για περιπέτειες

Η οθόνη LCD περιλαμβάνει ταχύμετρο, ψηφιακή μπάρα στο στροφόμετρο, διπλός χιλιομετρητή, ψηφιακό δείκτη στάθμης και κατανάλωσης καυσίμου, ψηφιακό ρολόι, θερμοκρασία νερού ένδειξη σχέσης κιβωτίου, Shift UP Indicator.  Ο αέρας που διέρχεται με υψηλή πίεση από το φέρινγκ και τη ζελατίνα, με δύο διαθέσιμες ρυθμίσεις ύψους  1445χλστ. και 1410χλστ., έχει μειωθεί, βελτιώνοντας την προστασία του αναβάτη από τον αέρα σε μεγάλες ταχύτητες. Η δέσμη του περίτεχνα σχεδιασμένου προβολέα είναι ακόμα ισχυρότερη μέσω των νέων LED, ενώ πρόσθετη ορατότητα προσφέρουν τα εμπρός φώτα θέσης.

 Ωφέλιμη ισχύ και ροπή σε όλο το εύρος στροφών

Θα εκπλαγείτε από το τι μπορεί να κάνει αυτός ο δικύλινδρος, κατάλληλος για την κατηγορία διπλώματος Α2, κινητήρας. Φυσικά, η μέγιστη ισχύς είναι 35kW, αλλά η μέγιστη ροπή 43 Nm που αποδίδεται σε μόλις 6.500 στροφές προσφέρει μία ισορροπία φυσικού μεγέθους και άμεσης, απολαυστικής ισχύος, με ζωηρό, υψηλόστροφο χαρακτήρα και συναρπαστική μέγιστη ισχύ, ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για γρήγορες προσπεράσεις, ειδικά όταν είστε φορτωμένος για ταξίδι ή με συνεπιβάτη. Το εξαιρετικά ομαλής λειτουργίας εξάρι κιβώτιο διαχειρίζεται ένας μονόδρομος συμπλέκτης assist/slipper, ο οποίος διευκολύνει την αλλαγή ταχυτήτων και διαχειρίζεται το κλείδωμα των πίσω τροχών κάτω από σκληρό φρενάρισμα και γρήγορο κατέβασμα ταχύτητας. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα τον ακριβή έλεγχο κατά την οδήγηση.

Ενδεικτική τιμή

CB500X 22ΥΜ: 7.670€

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κινητήρας Υγρόψυκτος, παράλληλος, δικύλινδρος
Κυβισμός 471 cc
Μέγιστη Ισχύς 47,6hp (35kW) / 8600rpm
Μέγιστη Ροπή 43Nm / 6500rpm
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 199 κιλά
Φρένα E: Δύο δίσκοι 296mm x 4mm με ακτινικές διπίστονες δαγκάνες Nissin
Π: Δίσκος 240mm x 5mm με δαγκάνα ενός εμβόλου
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.155 x 830 x 1.410 (χαμηλή ζελατίνα),1445 (ψηλή ζελατίνα)
Ύψος σέλας 830 mm
Απόσταση απο το έδαφος 180 mm
Ρεζερβουάρ 17,7Lt
Ανάρτηση Ε: Πιρούνι Showa 41mm SFF-BP USD, ρυθμιζόμενη προφόρτιση
Π: Prolink mono με ρύθμιση προφόρτισης 5 σταδίων, ατσάλινο κοίλο ψαλίδι
Ελαστικά E:110/80R19M/C (59H)
Π:160/60R17M/C (69H)
Εγγύηση 2 έτη